Τροφοδοτικό ή Power Supply PC

 

Πολύ σημαντικό αλλά και το πιο βατό κομμάτι ενός pc είναι το τροφοδοτικό, που μας παρέχει την ισχύς σε όλα τα υποσυστήματα του σταθερού υπολογιστή, για να μπορέσουν να λειτουργήσουν απροκάλυπτα . Όλα τα μέρη όπως μητρική πλακέτα, επεξεργαστής, μνήμες, ανεμιστήρες, θύρες USB κάρτες γραφικών τα σκληρούς δίσκους SSD και τα οπτικά drives., όλα χρειάζονται σωστή επιλογή του κατάλληλου τροφοδοτικού σε ένα desktop .

  • Εμείς σαν Pc-Step μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλές δελεαστικές προτάσεις, οι οποίες μπορούν να καλύψουν από βασικές ανάγκες έως τις ανάγκες ενός δυνατού gaming ή επαγγελματικού μηχανήματος.
  • Επίσης μπορούμε να εγκαταστήσουμε να αναβαθμίσουμε και κύριος να επισκευάσουμε όσο σε αυτό είναι εφικτό , το χαλασμένο τροφοδοτικό γρήγορα και αξιόπιστα.

 

 

 

 


Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.