Συντακτης:PC-STEP / ΟΔΗΓΟΙ / / 0 Comments

Αναβάθμιση Laptop – Ας το βελτιώσουμε???

Σίγουρα μπορούμε να αναβαθμίσουμε το Laptop μας , εμείς όμως θα αναφέρουμε τα πιο βασικά κομμάτια αναβάθμισης.

Μνήμη RAM

Από τα πιο βασικά κομμάτια που σίγουρα θα δώσουν μια πνοή στο laptopaki μας είναι η βελτίωση την μνήμης μας .Θα μας δόση την δυνατότητα να τρέχουμε περισσότερα προγράμματα ταυτόχρονα χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Είναι εφικτό εκτός από ελάχιστα μοντέλα, τα οποία δηλώνουν στις προδιαγραφές πως δεν μπορούν να δεχτούν επιπλέον μνήμη…

 

Αντικατάσταση του σκληρού δίσκου HDD με νέας τεχνολογίας SSD

 

Τελικά!!! ( πολύ σκληρός για να πεθάνει )???

Ο παλιός μας σκληρός δίσκος είναι κουρασμένος από την χρήση του με αποτέλεσμα να προκαλεί αρκετά μεγάλη επιβράδυνση στο Laptopaki μας.

Εδώ έρχεται να δώσει την λύση στο πρόβλημα ένας καινούργιου τύπου σκληρός  ο SSD.

O SSD αποτελείτε από μνήμες , δεν έχει μηχανικά μέρη να περιστρέφονται , δεν ανεβάζει θερμοκρασίες,  έχει πολύ χαμηλή  κατανάλωση και το σπουδαιότερο είναι 10Χ πιο γρήγορος από τον παλιό μας μηχανικό σκληρό.

Τα αρνητικά του είναι η ακόμα αλμυρή τιμή αγοράς  του σε σχέση με την χωρητικότητα αποθήκευσης που μας προσφέρει.

Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την συμβατότητα αφού ενας SSD ταιριάζει σίγουρα σε όλα τα παλιά laptop παραγωγής της τελευταίας δεκαετίας.

Δεν θα περιαυτολογούσαμε αν σας πούμε ότι με την αλλαγή σε δίσκο SSD θα νομίζετε ότι αγοράσατε καινούργιο Laptop. Σφαιιιραααα το εργαλείο…

 

Δεύτερος σκληρός δίσκος στη θέση του DVD-R

Τον παλιό μηχανικό μου σκληρό δίσκο… Τι να τον κάνω? Να τον πετάξω?

Σε καμία περίπτωση . Γιατί όπως είπαμε πιο πάνω , καλή η νέου τύπου SSD σκληροί δίσκου αλλά  ένας SSD 64gb κάνει ένας 500 gb απλός μηχανικός.

Την λύση μπορεί να την δώσει μια ειδική βάση  που αντικαθιστά το dvd-rw του Laptop μας με θήκη για τον παλιό σκληρό δίσκο μας.

 

Και το DVD-RW?

Ας πούμε αλήθειες… Την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησες ήταν μάλλον για να δεις ένα γάμο που σου έδωσαν σε dvd και αν σε ρωτήσουμε πότε ήταν αυτή η μέρα μάλλον θα την έχεις ξεχάσεις  .

Ας αφήσουμε όμως τα αστεία και ας απαντήσουμε πως άμα το χρειάζεσαι απλά μπορείς  το κάνεις  εξωτερικό Usb .Το αποθηκεύεις στην τσαντούλα μεταφοράς του Laptop σου και όταν το χρειαστείς το κουμπώνεις σε ένα usb και όλα καλά.

 

Η εταιρεία μας διαθέτει πάνω απο 15 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας, στην εγκατάσταση και την επισκευή και αναβάθμιση ηλεκτρονικών υπολογιστών, laptop, tablet και περιφερειακών είδών τεχνολογίας.

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες υποστήριξης και εμπορίας καινούργιων και μεταχειρισμένων υπολογιστικών συστημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς με 12μηνη εγγύηση.