Αναβαθμίσεις Laptop

  • Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet μπορούμε να αναβαθμίσουμε το Φορητού σας Υπολογιστή έτσι ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά και περισσότερες δυνατότητες.
  • Αυξάνοντας τη μνήμη RAM το Laptop σας ,αναβαθμίζοντας το Σκληρό Δίσκο με  SSD ή μεγαλύτερης χωρητικότητας και στο τέλος ένα καθαρό Format. Αντικατάσταση του κατεστραμμένο από την χρήση DVD-R ή ακόμα και BluRay.To Λάπτοπ σας σίγουρα θα απογειωθεί.
  • Δεν πρέπει να ξεχνάμε να συντηρούμε και να καθαρίζουμε το laptop εσωτερικά και κύριο το σύστημα fan και ψύξης αλλάζοντας με φρέσκια ψυκτική πάστα  γιατί αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την ταχύτητα λειτουργίας του φορητού μας
  • Αναβάθμιση επίσης μπορεί να γίνει σε αρκετά μοντέλα Φορητών, στον Επεξεργαστή και λίγα στην Κάρτα Γραφικών. Επίσης αν χρειάζεστε τροφοδοτικό για το Laptop σας μπορούμε να βρούμε ανεξάρτητα από το μοντέλο.

 

 

 


Στο PcStep service center Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά ,  κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.