Αντικατάσταση ή Επισκευή στα καπάκια

 

 

  • Μια μεγαλύτερη πίεση μια απροσεξία ή κακή και βιαστική μεταφορά ακόμα και ένα ολέθριο πέσιμο… Είναι αρκετά για να καταστραφούν ή να στραβώσουν τα καπάκια back and front  covers από την οθόνη η από το βασικό σώμα του laptop.
  • Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet μπορούμε να αντικαταστήσουμε άμεσα με γνήσια καινούρια καπάκια όλο το laptop σας αλλά και για ακόμα καλύτερη οικονομία ,με την πείρα  που διαθέτουμε από τα χρόνια επισκευών   μπορούμε να σας επισκευάσουμε όσο αυτό είναι εφικτό ,  τα δικά σας κατεστραμμένα μέρη , κάνοντας τον υπολογιστή σας καλύτερο και ανθεκτικότερο από πριν με πάντα με γραπτή εγγύηση PcStep.

 


Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.