Αντικατάσταση σπασμένων ή ταλαιπωρημένων μεντεσέδων

 

Η μεντεσέδες των laptop  είναι πάντα ζευγάρι και το κομμάτι που μας επιτρέπει να ανοίγουμε την οθόνη από το σώμα του φορητού μας. Μια μεγαλύτερη πίεση μια απροσεξία ή κακή και βιαστική μεταφορά ακόμα και ένα ολέθριο πέσιμο… Είναι αρκετά για να καταστραφούν χαλώντας όλη τη λειτουργικότητα και την φορτικότητα του συστήματος μας.

  • Tο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet διαθέτει άμεσα μια μεγάλη γκάμα μεντεσέδων ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου. Άμεσα λοιπόν αντικαθιστούμε τους σπασμένους οι ταλαιπωρημένους με καινούργιους και επιστρέφουμε την λειτουργικότητα του laptop σας.

 

 


Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.