Αντικατάσταση του χαλασμένου τροφοδοτικού

Τα τροφοδοτικά από τα  Laptop είναι από τα περιφερειακά που ταλαιπωρούνται περισσότερο , αφού όταν η μπαταριά χαλάσει δεν την αντικαθιστούμε με αποτέλεσμα το τροφοδοτικό να είναι η μονή πηγή ενέργεια για το φορητό μας σύστημα .Οι πτώσης είναι σίγουρες , πολλές φορές σκοντάφτουμε σε αυτό και ας μην ξεχνάμε ότι  τα κατοικίδια μας που το βλέπουν σας το καλύτερο παιχνίδι για να ακονίσουν τα δόντια και τα νύχια τους.

Τα γνήσια τροφοδοτικά για laptop δύσκολα επισκευάζονται αφού οι κατασκευαστές τους τα κάνουν συμπαγή πνίγοντας το εσωτερικό της πλακέτας με σιλικόνη έτσι ώστε να είναι πιο συμπαγή και ανθεκτικά στις κακουχίες .

  • Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα πλήρη γκάμα γνήσιων αλλά και αξιόπιστων EOM εξωτερικών. τροφοδοτικών φόρτισης με εργοστασιακό βύσμα στην άκρη και προσοχή  , με δυο χρόνια εγγύησης καλής λειτουργία για όλες τις μάρκες ή μοντέλα.

 


Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.