Επεξεργαστής ή CPU

 

Ο Επεξεργαστής ή CPU είναι ο εγκέφαλος ενός υπολογιστή. Πάντα υπήρχε εμπορική μάχη μεταξύ δυο εταιριών την INTEL και την AMD ή επιλογές είναι μεγάλες και από τις δυο εταιρίες και μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες για επεξεργαστική ισχύει.

 

  • Εμείς σαν Pc-step διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα επεξεργαστών και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε από μια ποικιλία  ανάλογα με τις απαιτήσεις και την οικονομική δυνατότητα σας.

 

 


 

Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.