Επισκευή & Αναβάθμιση Υπολογιστών Desktop

 

Ο υπολογιστής σας συνδέει με τον ψηφιακό κόσμο κι αν δεν λειτουργεί σωστά, δεν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ούτε για να κάνετε την δουλειά σας αλλά ούτε και για να ψυχαγωγηθείτε. Στην PCSTEP μπορούμε να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή σας. Mε υψηλή τεχνογνωσία στις επισκευές υπολογιστών, σας προσφέρουν επαγγελματική εξυπηρέτηση στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Δεν είμαστε από τις εταιρίες που ζητούν να αναλάβουν να πουλήσουν τον καινούργιο σας υπολογιστή απλά επειδή παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Στόχος μας είναι να επισκευάσουμε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να λειτουργεί και πάλι όπως όταν τον αγοράσατε.

Μπορείτε να μας φέρετε τον υπολογιστή σας για μια ΔΩΡΕΑΝ διάγνωση από τους τεχνικούς μας!

Ποιοτικά ανταλλακτικά & μοναδικές τιμές

Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας , επισκευή υπολογιστών PC φροντίζουμε πάντα για το καλύτερο, όσον αφορά τον υπολογιστή σας. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε πάντα ανταλλακτικά ποιότητας όταν πρόκειται για επισκευές hardware.

Τι σημαίνει αυτό; Κάθε επισκευή PC γίνεται αποκλειστικά με αξιόπιστα ανταλλακτικά, δηλαδή ανταλλακτικά απόλυτα συμβατά με τον υπολογιστή σας και εγγυημένης ποιότητας. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι ύστερα από κάθε επισκευή μας ο υπολογιστής σας θα λειτουργεί και πάλι άψογα, σαν καινούργιος.

Όσο για το κόστος; Τόσο τα ανταλλακτικά μας, όσο και η αξιόπιστη εργασία μας κατά την επισκευή PC προσφέρονται σε εκπληκτικές τιμές, εφάμιλλες των οποίων δεν πρόκειται να βρείτε αλλού.

Έτοιμα πακέτα που συνδυάζουν επεξεργαστή, μητρική και μνήμη RAM κάνουν την αναβάθμιση του υπολογιστή σου παιχνιδάκι, στις οικονομικότερες τιμές!