Επισκευή κάρτας Γραφικών

Η κάρτα γραφικών η αλλιώς GPU , είναι συνήθως ένα ενσωματωμένο κομμάτι της μητρικής που επεξεργάζεται τα γραφικά και μας τα προσφέρει στην οθόνη του Laptop μας. Λόγο της μη συντήρησης του σε τακτικά χρονικά διαστήματα  (καθαρισμός και αλλαγή ψυκτικής πάστας εσωτερικά του φορητού μας , αλλά και από κακή αστοχία υλικών από τον κατασκευαστή…Μπορεί υπερθερμανθεί  να ξεσκολίσει ακόμα και να καταστραφεί .

  • Πως αναγνωρίζουμε ότι έχουμε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών του λάπτοπ μας;

Αυτό που παρατηρούμε συνήθως είναι να ανοίγουμε το laptop – να ανάβουν μόνο τα λαμπάκια του και να ακούμε το fan του φορητού μας υπολογιστή να γυρνάει , ενώ η ΟΘΟΝΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΑΥΡΗ.

  • Tο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας , επισκευή υπολογιστών PC διαθέτει την τεχνογνωσία αλλά και την υλικοτεχνική δομή  να επισκευάσει τον πρόβλημα της κάρτα γραφικών και να δώσει ξανά πνοή ζωής στο laptop σας.

 

 

 

 

 


Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.