Επισκευή Μητρικής Laptop

 

Η μητρική είναι τα πάντα για ένα laptop. Όλα στις μέρες γίνονται όλο πιο μικρά και συμπαγή compact . Η motherboard λοιπόν είναι μια πλακέτα όπως τα εσωτερικά ζωτικά όργανα ενός ανθρώπου . Είναι το κομμάτι που συνδέονται όλα τα περιφερικά και η παραμικρή βλάβη κάνει τον φορητό μας υπολογιστή ασταθή ακόμα  στην χειρότερη περίπτωση μη λειτουργικό .

  • Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και pc tablet μπορούμε να ελέγξουμε να εντοπίσουμε και κυρίως να επισκευάσουμε ένα μεγάλο μέρος από βλάβες που μπορεί να εμφανιστούν σε μια μητρική πλακέτα Laptop.

Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.