Καθαρισμός του Laptop – Ultrabook Εσωτερικά

 

 

Όλα τα Laptop και τα Ultrabook είναι σαν τα κλιματιστικά του σπιτιού σας. Πρέπει να καθαρίζονται εσωτερικά τακτικά γιατί μαζεύουν από το σύστημα ψύξης κάθε είδους σκόνες στάχτες τρίχες και βρομιές. Όλα αυτά μπουκώνουν το σύστημα  με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασίες και αν επιμένετε να καταστρέψουν ολοκληρωτικά το υπολογιστικό σας σύστημα.

  • Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet θα καθαρίσουμε το σύστημα εσωτερικά και αντικαθιστούμε τις ψυκτικές πάστες  για να αναβαθμίσουμε το σύστημα ψύξης έτσι ώστε να σας εγγυηθούμε την άριστη και δροσερή λειτουργία του αλλά και την μακροζωία του συστήματος σας.

 

 

 

 

 


Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.