Καθαρισμός Laptop αλλαγή πάστας και τέλος το πρόβλημα με την η υπερθέρμανση.

 

"</p

 

Όλα τα Laptop και τα Ultrabook είναι σαν τα κλιματιστικά του σπιτιού σας. Πρέπει να κάνουμε καθαρισμός Laptop αλλαγή πάστας τακτικά γιατί μαζεύουν από το σύστημα ψύξης κάθε είδους σκόνες στάχτες τρίχες και βρομιές. Όλα αυτά μπουκώνουν το σύστημα  με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασίες και αν επιμένετε να καταστρέψουν ολοκληρωτικά το υπολογιστικό σας σύστημα.

  • Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet θα καθαρίσουμε το σύστημα εσωτερικά και αντικαθιστούμε τις ψυκτικές πάστες  για να αναβαθμίσουμε το σύστημα ψύξης έτσι ώστε να σας εγγυηθούμε την άριστη και δροσερή λειτουργία του αλλά και την μακροζωία του συστήματος σας.

Προσφέρουμε Καθαρισμός Laptop αλλαγή πάστας σε oλές τις μάρκες όπως Hp laptop, Dell laptop, Asus Laptop, Acer laptop, Lenovo lapto p, IBM laptop, Fujitsu laptop, Toshiba laptop, Sony Vaio laptop

  • Πως καταλαβαίνουμε ότι έχουμε υπερθέρμανση στο laptop μας.
  1. Ακούμε το fan του λαπτοπ να γυρίζουν πολύ δυνατά και αυτό είναι συνεχόμενο , χωρίς να κάνουν και κάποια βαριά εργασία.
  2. Πλησιάζουμε την έξοδο του αεραγωγού και  Παρόλου που το λαπτοπ ακούγετε λες και θα απογειωθεί , ο ζεστός αέρας που βγαίνει είναι ελάχιστος ή και πολλές φορές καθόλου.
  3. To laptop κλείνει ξαφνικά μόνο του χωρίς καμία προειδοποίηση.
  4. Μετά από λίγη ώρα χρήσης του laptop , αυτό αρχίζει να γίνετε αργό χωρίς λόγο και αιτία.

 

 

 

Καθαρισμός Laptop με αλλαγή πάστας εσωτερικά

 

Καθαρισμός Laptop με αλλαγή πάστας

 


Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών και κάνουμε Καθαρισμός Laptop αλλαγή πάστας , διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.