Μνήμη Ram

 

Η Ram η αλλιώς προσωρινή μνήμη είναι το κομμάτι της μνήμης που συγχρονίζεται ανάμεσα στον επεξεργαστή και τον σκληρό δίσκο .Για να μην σας κουράζουμε με τα τεχνικά στις μέρες μας χρησιμοποιούμε τις ddr4 και δεν νοείτε νέος υπολογιστής που να μην έχει τουλάχιστον 8gb ram και πάνω . . Γενικά  προτιμάμε τις μνήμες Kingston και hyperX. Το μονό που πρέπει να προσέχουμε κατά την αγορά του είναι ο χρονισμός δηλαδή πρώτα πρέπει να διαβάσουμε μέχρι τι χρονισμό υποστηρίζει η μητρική μας και μετά να αγοράσουμε τις μνήμες.

  • Σαν pc-step μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον σταθερό σας με την απαραίτητη Ram ανάλογα με τις απαιτήσεις και να ελέγχουμε το σύστημα σας ότι θα λειτουργούν όλα τέλεια.

 

 

 


Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.