Kαθαρισμός του laptop Εσωτερικά

Σώστε το laptop από βεβαία ολική καταστροφή

Τα laptop είναι σαν τα κλιματιστικά. Πρέπει να καθαρίζονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα. O λόγος είναι ότι διαθέτουν ένα σύστημα αεραγωγών με ανεμιστήρα και ψήκτρες , που με το χρόνο εγκλωβίζουν  εσωτερικά την βρώμια (τρίχες - σκόνη - στακτές -τρόφιμα κλπ). Αν δεν προβούμε σε επίλυση του προβλήματος τότε το σύστημα ψύξης θα μπουκώσει. Το αποτέλεσμα αυτού είναι η ολική ή μερική καταστροφή του laptop μας.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Πως μπορώ να καταλάβω ότι έχω πρόβλημα υποθέρμανες του Laptop μου;

Μπορούμε να το καταλάβουμε αφού ακούμε το ανεμιστηράκι να δουλεύει δυνατά και ασταμάτητατητα ,τα πλαστικά του  laptop να είναι πολύ ζεστά, υπάρχει πτώση ταχύτητας λειτουργίας του υπολογιστή ή ακόμα και το ξαφνικό σβήσιμο του laptop μας χωρίς λόγο και αιτία. Το αποτέλεσμα είναι η καταστροφή του τηγανισμένου πια chip κάρτας γραφικών και επεξεργαστή.

(Mε λίγα λόγια την καταστροφή του).Τα laptop διαθέτουν αισθητήρες θερμοκρασίας αλλά δεν μας προειδοποιούν ποτέ και ο λόγος είναι προφανές. Θέλουν να καίγονται για  να αγοράσετε καινούργιο.
(Τι; κλέφτες θα γίνουν οι εταιρίες!! )

Έχω αγοράσει από γνωστό πολυκατάστημα βάση μεφουρφούρι και μου είπε ο πολίτης τους ότι με αυτόν τον τρόπο θα λύσω διαπαντός το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του  laptop μου. Έκανα την σωστή κίνηση;

Μάλλον αγοράσατε ένα ακόμα ογκώδες gadget και μάλιστα πολύ επικίνδυνο. Η βάσεις ψύξης με fan, στροβιλίζουν την σκόνη  και την βάζουν μια ώρα αρχύτερα μέσα στο σύστημα ψύξης του laptop με  αποτέλεσμα  να μπουκώνει μια ώρα γρηγορότερα. (Είναι θέμα απλής φυσικής).

Τι πρέπει να κάνω για να λύσω το πρόβλημα της υπερθέρμανση και κάθε ποτέ;

Απλά να πάω στο service Laptop που εμπιστεύομαι, στον επαγγελματία τεχνικό υπολογιστών που εμπιστεύομαι.

Να του ζητήσω να μου κάνει καθαρισμό εσωτερικά και να μου αλλάξει την ψυκτική πάστα με καινούργια.

Ο μέσος χρόνος καθαρισμού είναι μια φορά το χρόνο.

Ο χρόνος του επόμενου καθαρισμού εξαρτάτε από την την χρήση που κάνουμε στο laptop.

Πχ είμαστε καπνιστές, είμαστε σε χώρο με πολύ σκόνη, έχουμε κατοικίδιο στο σπίτι η ακόμα αν δεν κλείνουμε ποτέ το laptop έτσι από άποψη βρε αδελφέ.

Η διαδικασία του σωστού καθαρισμού του laptop είναι χρονοβόρα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και εμπειρία, αφού το Laptop θα πρέπει να διαλυθεί εντελώς  για να καθαριστή ,να αλλαχτεί η ψυκτική πάστα ,να συναρμολογηθεί προσεκτικά ξανά και τέλος να ελεγχθεί η καλή λειτουργιά όλου του συστήματος μετά το πέρας της εργασίας.

Μη εμπιστεύεστε πλανόδιους τεχνικούς που τάζουν καθαρισμό εσωτερικά με λίγα χρήματα αφού τις περισσότερες φορές παίρνουν την σκούπα του σπιτιού τους που κάνει θαύματα στον καθαρισμό.

 


Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.