Ανάκτηση δεδομένων Data Recovery

Το να χάσετε τα δεδομένα σας από τον υπολογιστή σας είναι ότι χειρότερο μπορείτε να φανταστείτε.  Ευτυχώς όμως είμαστε εμείς εδώ για την ανάκτηση και  επαναφορά των δεδομένων σας. Σας γλυτώσουμε από το να κάνετε όλη τη δουλειά από την αρχή. Ακόμα και αν το προβληματικό μέσο είναι ολοκληρωτικά κατεστραμμένο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας επαναφέρουμε και να  ανακτήσουμε όλα τα δεδομένα σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Καλέστε μας και  θα βρούμε την πιο κατάλληλη λύση  στο πρόβλημά σας!

Ανάκτηση - Επαναφορά δεδομένων (Data Recovery)

Η ανάκτηση δεδομένων είναι μια απρόβλεπτη υπόθεση . Δεν είναι και τόσο σπάνιο πού ο  σκληρός δίσκος ή κάποιο άλλο μέσο αποθήκευσης χαλάσει με αποτέλεσμα να χάνονται πολύτιμα δεδομένα. Αν και θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας (backup) δεν λείπουν οι περιπτώσεις λόγω  φόρτο εργασίας, είτε από αμέλεια, είτε για κάποιους άλλους λόγους τα δεδομένα μας να βρίσκονται στο συγκεκριμένο μέσο αποθήκευσης και να μην μπορέσουν να ανακτηθούν με άλλο τρόπο. Τότε έφτασε η στιγμή που οι άνθρωποι της PC STEP θα σας λύσουν το πρόβλημα.

No data, no pay

Σε περίπτωση που η ανάκτηση των δεδομένων σας δεν είναι δυνατή, τότε δεν θα υπάρξει καμία απολύτως χρέωση., ούτε καν την εργασία για τα διαγνωστικά του δίσκου σας. Απλά θα χρεωθείτε μόνο τα έξοδα αποστολής του μέσου από και προς την εταιρία μας και αυτό μόνο εάν  βρίσκεστε εκτός Θεσσαλονίκης.

Πως θα το χειριστείτε εάν διαπιστώσετε το πρόβλημα

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πρόβλημα στο μέσο αποθήκευσης δεδομένων είναι σημαντικό να μην κάνετε απολύτως τίποτα και να κλείσετε τον υπολογιστή σας. Αν ο υπολογιστής σας έχει ένα σκληρό δίσκο στον οποίον υπάρχουν τα αρχεία συστήματος των Windows και παρουσίασε πρόβλημα,κλείσετε τον υπολογιστή σας πατώντας το κουμπί έναρξης (power) για 4-5 δευτερόλεπτα . Μην προσπαθείτε να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας ή από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, υπάρχει πιθανότητα να χειροτερέψει η κατάσταση και η ανάκτηση των δεδομένων να γίνει αδύνατη ή ασύμφορα ακριβή και χρονοβόρα.

Τι κάνουμε εμείς για εσάς

Με την παραλαβή του μέσου από εμάς , γίνεται μια πρώτη εκτίμηση του προβλήματος στα εργαστήριά μας, έπειτα ενημερώνεστε για το μέγεθος του προβλήματος, το ποσοστό ανάκτησης των δεδομένων σας  το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για την ανάκτηση των δεδομένων και τελικά  το κόστος. Σε δεύτερη φάση και κατόπιν δικής σας εγκρίσεως σας αποστέλλουμε λίστα με τα ανακτήσιμα δεδομένα και αν μείνετε ικανοποιημένοι από τον αριθμό τους προχωράμε στην διαδικασία της ανάκτησης εκ των έσω, με αντικατάσταση του μαγνητικού υλικού, των κεφαλών, της ηλεκτρονικής ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Αν στη λίστα που θα λάβετε δεν περιλαμβάνονται τα δεδομένα που θέλετε, τότε παύει η διαδικασία και δεν χρεώνεστε απολύτως τίποτα.

Ασφάλεια και Εχεμύθια στην ανάκτηση αρχείων

Η Ασφάλεια των δεδομένων σας, αλλά και η εχεμύθια είναι βασικά χαρακτηριστικά της εταιρίας μας.

Έπειτα από τη διάγνωση του προβληματικού μέσου, η εταιρία μας στέλνει στον πελάτη ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο ο πελάτης ενημερώνεται για το κόστος, δεσμεύεται για την αποπληρωμή του, ενώ η εταιρία υπογράφει ότι εξασφαλίζει τον πελάτη από οποιαδήποτε χρήση ή διαρροή των δεδομένων του.

Η ανάκτηση των δεδομένων γίνεται από υπολογιστές οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα σας φυλάσσονται για 2 ημέρες, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι τα έχετε λάβει ασφαλώς και μετά αυτομάτως διαγράφονται από τον προσωρινά φυλασσόμενο χώρο τους με ειδικά εργαλεία που δεν επιτρέπουν την ανάκτηση τους.

Απο τι μέσα μπορούν να ανακτηθούν τα δεδομένα;

 • σκληρό δίσκο κάθε είδους
 • Raid
 • δισκέττες και από Iomega ZIP drivers
 • CD Rom - DVD όλων των ειδών
 • USB Flash Memory, καθώς επίσης και κάρτες μνήμης για ψηφιακές κάμερες
 • Compaq Flash
 • Pc Cards
 • Οπτικούς δίσκους
 • Κινητά
 • Pen Drive
 • Ipod

Ανάκτηση δεδομένων Data Recovery

 

 

 Data Recovery

 


Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, Ανάκτηση δεδομένων Data Recovery διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.