Αντικατάσταση Επισκευή Ανεμιστήρα Laptop

Αντικατάσταση Επισκευή Ανεμιστήρα Laptop

Άλλη μια κλασική βλάβη είναι το fan ή ο ανεμιστήρας του Laptop λόγο κακής συντήρησης ή λόγο παλαιότητας μπορεί να χαλάσει ,να  σταματήσει να περιστρέφετε ή ακόμα  να γίνει θορυβώδη και να υπολειτουργεί.Σε περίπτωση χαλασμένου ανεμιστήρα, πρέπει να αντικαταστήσετε με νέο ανεμιστήρα φορητού υπολογιστή. Η αντικατάσταση ενός ανεμιστήρα βοηθά να διατηρείται  πιο δροσερός και πιο γρήγορος καθώς πέφτει η εσωτερική θερμοκρασία, επιτρέποντας στον επεξεργαστή να λειτουργεί καλύτερα.

Με την πάροδο του χρόνου ο ανεμιστήρας του υπολογιστή σας αρχίζει να λειτουργεί πάντα στο 100%

Ο ανεμιστήρας ψύξης είναι ένα ζωτικό στοιχείο του συστήματος αφαίρεσης θερμότητας του φορητού υπολογιστή σας. Είναι υπεύθυνο για την αφαίρεση του ζεστού αέρα που παράγεται από τον επεξεργαστή και άλλα μέρη.

Στα μοντέρνα σχέδια φορητών υπολογιστών, ο αέρας αφαιρείται συνήθως από τις πηγές θερμότητας χρησιμοποιώντας ένα σύστημα «σωλήνων θερμότητας», το οποίο μεταφέρει την ζέστη στον ανεμιστήρα για να διοχετευθεί μέσω των αεραγωγών ψύξης. Επειδή όλα στον φορητό υπολογιστή σας είναι τόσο σφιχτά συσκευασμένα, ένας σπασμένος ή ελαττωματικός ανεμιστήρας είναι ένα κρίσιμο ζήτημα. Εάν το σύστημα ψύξης σταματήσει να λειτουργεί , ένας ακριβός φορητός υπολογιστής μπορεί να γίνει άχρηστος σε λίγες μόνο ώρες. Οι υπηρεσίες μας Αντικατάσταση Επισκευή Ανεμιστήρα Laptop , είναι εδώ για να σταματήσουν αυτό να συμβαίνει.

 

Επομένως, εάν ο φορητός υπολογιστής σας υπερθερμαίνεται συχνά ή ο ανεμιστήρας κάνει ακανόνιστους θορύβους  καλέστε μας. Θα κάνουμε τα υπόλοιπα. Εμπιστευτείτε μας για την επισκευή του ανεμιστήρα ψύξης σας και επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στον κανονικό χρόνο εργασίας.

  • Είναι δυνατή η αλλαγή του ανεμιστήρα
    ενός φορητού υπολογιστή, Netbook, ultra book.
    Η τιμή μας μπορεί να διαφέρει από το μοντέλο!
  • Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet μπορούμε να αντικαταστήσουμε άμεσα με γνήσιο καινούριο fan ανεμιστήρα για όλες τις μάρκες ή μοντέλα.

 


Αντικατάσταση Επισκευή Ανεμιστήρα Laptop fanΣτο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, Αντικατάσταση Επισκευή Ανεμιστήρα Laptop διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.