Αντικατάσταση αλλαγή οθόνης laptop – Μόνο Pc-Step Θεσσαλονίκη

Αντικατάσταση αλλαγή οθόνης laptop

Αντικατάσταση αλλαγή οθόνης laptop

Αν έσπασε η οθόνη του Laptop σας, κάποια pixel είναι καμένα, ξεθωριασμένα χρώματα, άσπρες γραμμές έχουν κατακλύσει τις οθόνες. Θα διορθώσουμε το πρόβλημα της οθόνης του Laptop σας.

Έχετε καθίσει στο laptop σας; Το πάτησε; Έπεσε στο πάτωμα; Η οθόνη του φορητού υπολογιστή σταμάτησε να λειτουργεί με κάποιο τρόπο;

Κανένα πρόβλημα! Εδώ στο εργαστήριο επισκευής φορητού υπολογιστή Pc-Step – μπορούμε να κάνουμε διάγνωση και να πραγματοποιήσουμε την επισκευή ή την αντικατάσταση οθόνης φορητού υπολογιστή ΓΡΗΓΟΡΑ!

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να έχουν οι οθόνες φορητών υπολογιστών και απαιτειται η Αντικατάσταση αλλαγή οθόνης laptop. Ορισμένα θα απαιτήσουν την επισκευή της οθόνης. Σε άλλες περιπτώσεις, είναι απαραίτητο να αντικαταστήσετε την οθόνη του φορητού υπολογιστή.

 • Η οθόνη δείχνει μπερδεμένα χρώματα.
 • Η εικόνα σταδιακά εξαφανίζεται.
 • Η οθόνη του φορητού υπολογιστή δεν εμφανίζει καμία εικόνα.
 • Υπάρχει ασθενές φως φόντου ή καθόλου φως.
 • Υπάρχουν έγχρωμες οριζόντιες ή κάθετες γραμμές.
 • Οθόνη που τρεμοπαίζει.
 • Η οθόνη σβήνει αμέσως μετά την ενεργοποίησή της.
 • Από καιρό σε καιρό η οθόνη σβήνει.
 • Υπάρχει ένα ελαφρώς κοκκινωπό χρώμα φόντου.
 • Υπάρχει μια λευκή οθόνη που δεν εμφανίζει εικόνα.
 • Η οθόνη του φορητού υπολογιστή είναι σπασμένη.

Στις λιγότερες περιπτώσεις που αναφέρονται παραπάνω, θα είναι δυνατή η επισκευή της οθόνης. Εάν η οθόνη έχει υποστεί φυσική ζημιά, ο μόνος τρόπος για να την επισκευάσετε θα είναι η αντικατάστασή της από μια ΝΕΑ οθόνη για laptop.

Μερικές φορές το πρόβλημα βρίσκεται στη μητρική πλακέτα και όχι στην ίδια την οθόνη. Επομένως, είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό μας , θα κάνουμε πρώτα τη διάγνωση του φορητού υπολογιστή σας και θα βρούμε την αιτία του προβλήματος.

Επισκευή ή αντικατάσταση οθόνης μπορεί να πραγματοποιηθεί στο εργαστήριό μας .

Εγγυόμαστε ότι η επισκευή μιας οθόνης (ή Αντικατάσταση αλλαγή οθόνης laptop ) θα πραγματοποιηθεί γρήγορα και με τον μέγιστο επαγγελματισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα ή καλέστε μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Επισκευάζουμε, Hp laptop, Dell laptop, Asus Laptop, Acer laptop, Lenovo laptop, IBM laptop, Fujitsu laptop, Toshiba laptop, Sony Vaio laptop

 • Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet αντικαταστήσουμε άμεσα με μια καινούρια . Αντικαθιστούμε όλους τους τύπους οθόνης, όλων των διαστάσεων ανεξαρτήτου μάρκας ή μοντέλου.

 


Αντικατάσταση αλλαγή οθόνης laptop pcstepΣτην PcStep service, ένα κέντρο τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη, εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop, επισκευή υπολογιστών, tablet και custom Pc Build. Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών και διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, για να λύσουμε γρήγορα, επαγγελματικά και κυρίως οικονομικά οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί στο υπολογιστικό σας σύστημα. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, για να μην χάσετε ούτε μία στιγμή λειτουργικότητας! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη συντήρηση, καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα laptop και σταθερού υπολογιστή και επισκευάζουμε κάθε βλάβη που μπορεί να εμφανισθεί στο σύστημά σας.

Η εταιρεία μας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες service για το laptop και το desktop σας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το team PC Step αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι επισκευάζουν τον υπολογιστή σας χωρίς να γίνονται αντικατάσταση ανεξάρτητα από σε πολλές από τις βλάβες που μπορεί να παρουσιαστούν. Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας με σύγχρονη τεχνολογία, επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα. Σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσουμε κάποιο εξάρτημα, διαθέτουμε αξιόπιστη εφεδρική ζώνη υλικού, με γνώμονα την ταχύτητα και τον αναλογικό προσδιορισμό της τιμής. Καλύπτουμε τις ανάγκες απόλυτα παρέχοντας άρτιες συμβουλές για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή σας, ενώ παράλληλα θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που παρέχουμε για την απόκτηση laptop και desktop με την πρόσθετη εγκατάσταση εξαρτημάτων.Αντικατάσταση αλλαγή οθόνης laptop – Pc-Step.