Επισκευή ή Αντικατάσταση Βύσματος Τροφοδοσίας

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας laptop

Pc-step.gr Θεσσαλονίκη – Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας laptop

  • Όταν το laptop δεν φορτίζει ή διακόπτεται η φόρτιση του. Μπορεί έχετε καταστρέψει το εσωτερικό βύσμα της τροφοδοσίας.
  • Όταν ο φορητός υπολογιστής σας δεν φορτίζει ή δεν ενεργοποιείται, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας dc.
  • Ο πιο συνηθισμένος λόγος που λαμβάνουμε φορητούς υπολογιστές από πελάτες για επισκευή υποδοχής DC power jack είναι όταν ο φορητός υπολογιστής αρνείται να ανάψει καθώς δεν έχει ρεύμα για να φορτίσει την μπαταρία.
  • Μπορούμε να δοκιμάσουμε τον φορτιστή και την μπαταρία σας ΔΩΡΕΑΝ , απλά φέρτε τα μέσα και εξοικονομήστε χρήματα.
  • Όταν η υποδοχή δεν επιτρέπει πλέον τη φόρτιση του ρεύματος ή την τροφοδοσία του φορητού υπολογιστή, τότε η υποδοχή τροφοδοσίας DC θα πρέπει να αντικατασταθεί. χρειαζόμαστε Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας laptop

 

Ακολουθούν μερικά σημεία που πρέπει να προσέξετε με την υποδοχή φόρτισης DC του φορητού υπολογιστή σας.

  1. Εάν πρέπει να κουνήσετε τη σύνδεση του τροφοδοτικού για να ανάψει η λυχνία τροφοδοσίας στο φορητό υπολογιστή.
  1. Εάν πρέπει να κρατήσετε την υποδοχή σε μια συγκεκριμένη γωνία για να τροφοδοτήσετε το φορητό υπολογιστή, τότε κάτι έχει χαλάσει και χρειάζεται επισκευή.
  1. Ο φορητός υπολογιστής φορτιζόταν εντάξει χθες, αλλά ξαφνικά δεν λειτουργεί πια, δεν πρόκειται για αποτυχημένη μπαταρία αλλά για πρόβλημα υποδοχής DC.
  1. Η θήκη αρχίζει να σπάει γύρω από την περιοχή της υποδοχής και τα πράγματα φαίνονται χαλαρά μέσα στο φορητό υπολογιστή, τότε θα πρέπει να ελέγξετε την υποδοχή από έναν καλό τεχνικό.

Επισκευάζουμε το βύσμα τροφοδοσίας , Hp laptop, Dell laptop, Asus Laptop, Acer laptop, Lenovo laptop, IBM laptop, Fujitsu laptop, Toshiba laptop, Sony Vaio laptop

  • Tο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και Pc tablet διαθέτη την τεχνογνωσία αλλά και το απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για να μπορούμε να επισκευάσουμε ή να αλλάξουμε το βύσμα τροφοδοσίας του Laptop σας.

Βύσματος Τροφοδοσίας laptop

 


 

Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.