Αντικατάσταση αγορά Τροφοδοτικό Laptop

"</p

Αντικατάσταση αγορά Τροφοδοτικό Laptop

Τα τροφοδοτικά από τα  Laptop είναι από τα περιφερειακά που ταλαιπωρούνται περισσότερο , αφού όταν η μπαταριά χαλάσει δεν την αντικαθιστούμε με αποτέλεσμα το τροφοδοτικό να είναι η μονή πηγή ενέργεια για το φορητό μας σύστημα .Οι πτώσης είναι σίγουρες , πολλές φορές σκοντάφτουμε σε αυτό και ας μην ξεχνάμε ότι  τα κατοικίδια μας που το βλέπουν σας το καλύτερο παιχνίδι για να ακονίσουν τα δόντια και τα νύχια τους.

Οι μετασχηματιστές ρεύματος μοιάζουν λίγο με κονσέρβες. Ορισμένοι κατασκευαστές βάζουν πολλές πληροφορίες στην ετικέτα. Άλλοι αναφέρουν μόνο μερικές λεπτομέρειες. Και αν δεν υπάρχουν πληροφορίες στην ετικέτα, προχωρήστε με εξαιρετική προσοχή στη Αντικατάσταση αγορά Τροφοδοτικό Laptop

Οι πιο σημαντικές λεπτομέρειες για εσάς και τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά σας είναι η τάση και το ρεύμα . Η τάση μετριέται σε βολτ (V) και το ρεύμα μετριέται σε αμπέρ (Α). (Πιθανότατα έχετε ακούσει επίσης για αντίσταση (Ω), αλλά αυτό συνήθως δεν εμφανίζεται στους μετασχηματιστές ρεύματος.) 

Τι συμβαίνει αν χρησιμοποιείτε λάθος προσαρμογέα;

Αντικατάσταση Τροφοδοτικό LaptopΣτην ιδανική περίπτωση, θα έχετε την ίδια τάση, ρεύμα και πολικότητα στον προσαρμογέα και τη συσκευή σας.

Τι γίνεται όμως αν κατά λάθος (ή σκόπιμα) χρησιμοποιήσετε τον λάθος προσαρμογέα; Σε ορισμένες περιπτώσεις, το βύσμα δεν ταιριάζει. Αλλά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου ένας μη συμβατός μετασχηματιστής ρεύματος θα συνδεθεί στη συσκευή σας. Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε σε κάθε σενάριο:

 

 • Η λάθος πολικότητα

  Αν αντιστρέψετε την πολικότητα, μερικά πράγματα μπορούν να συμβούν. Εάν είστε τυχεροί, τίποτα δεν θα συμβεί και δεν θα προκληθεί ζημιά. Εάν είστε άτυχοι, η συσκευή σας θα καταστραφεί. Υπάρχει και μια μέση λύση. Ορισμένοι φορητοί υπολογιστές και άλλες συσκευές περιλαμβάνουν προστασία πολικότητας, η οποία είναι ουσιαστικά μια ασφάλεια που καίγεται εάν χρησιμοποιήσετε λάθος πολικότητα. Εάν συμβεί αυτό, μπορεί να ακούσετε ένα σκάσιμό και να δείτε καπνό. Αλλά η συσκευή μπορεί να εξακολουθεί να λειτουργεί με ισχύ μπαταρίας. Ωστόσο, η είσοδος DC σας θα είναι off. Για να το διορθώσετε αυτό,  κάντε σέρβις. Τα καλά νέα είναι ότι το κύριο κύκλωμα δεν ήταν τηγανισμένο .Η λύση είναι η σωστή Αντικατάσταση αγορά Τροφοδοτικό Laptop.

 • Πολύ χαμηλή τάση 

  Εάν η τάση σε έναν τροφοδοτικό είναι χαμηλότερη από τη συσκευή, αλλά το ρεύμα είναι το ίδιο, τότε η συσκευή μπορεί να λειτουργεί, αν και ακανόνιστα. Αν σκεφτούμε την αναλογία μας με την τάση που είναι η πίεση του νερού, θα σήμαινε ότι η συσκευή έχει «χαμηλή αρτηριακή πίεση». Η επίδραση της χαμηλής τάσης εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της συσκευής. Ένα ηχείο, για παράδειγμα, μπορεί να είναι εντάξει, αλλά δεν θα είναι τόσο δυνατό. Οι πιο εξελιγμένες συσκευές θα παραπαίουν και μπορεί ακόμη και να σβήσουν όταν ανιχνεύσουν μια κατάσταση χαμηλής τάσης. Συνήθως, μια κατάσταση χαμηλής τάσης δεν θα προκαλέσει ζημιά ή δεν θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της συσκευής σας.

 • Πολύ υψηλή τάση

  – Εάν ο προσαρμογέας έχει υψηλότερη τάση, αλλά το ρεύμα είναι το ίδιο, τότε η συσκευή πιθανότατα θα απενεργοποιηθεί όταν ανιχνεύσει υπέρταση. Εάν δεν το κάνει, μπορεί να είναι πιο ζεστό από το κανονικό, γεγονός που μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής της συσκευής ή να προκαλέσει άμεση ζημιά.

 • Πολύ υψηλό ρεύμα 

  Εάν το τροφοδοτικό έχει τη σωστή τάση, αλλά το ρεύμα είναι μεγαλύτερο από αυτό που απαιτεί η είσοδος της συσκευής, δεν θα δείτε κανένα πρόβλημα. Για παράδειγμα, εάν έχετε φορητό υπολογιστή που απαιτεί είσοδο 19V / 5A DC, αλλά χρησιμοποιείτε προσαρμογέα DC 19V / 8A, ο φορητός υπολογιστής σας θα εξακολουθεί να έχει την τάση 19V που χρειάζεται, αλλά θα αντλεί μόνο 5Α ρεύματος. Αυτό είναι καλύτερο γιατί το τροφοδοτικό δουλεύει ξεκούραστα.Μετα απο αυτά χρειαζόμαστε Αντικατάσταση αγορά Τροφοδοτικό Laptop

 • Πολύ χαμηλό ρεύμα 

          Εάν ο προσαρμογέας έχει τη σωστή τάση, αλλά το ονομαστικό ρεύμα του τροφοδοτικού είναι χαμηλότερο από αυτό που εισήγαγε η συσκευή, τότε μπορεί να συμβούν μερικά πράγματα. Η                συσκευή θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί και να αντλήσει περισσότερο ρεύμα από το τροφοδοτικό , από αυτό για το οποίο έχει σχεδιαστεί. Αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση ή                      αστοχία στου τροφοδοτικό. Εναλλακτικά, η συσκευή μπορεί να ενεργοποιηθεί, αλλά το τροφοδοτικό μπορεί να μην μπορεί να συμβαδίσει, προκαλώντας πτώση της τάσης . Για φορητούς                  υπολογιστές που λειτουργούν με τροφοδοτικό υπό τάση, μπορεί να δείτε τη φόρτιση της μπαταρίας, αλλά ο φορητός υπολογιστής δεν ενεργοποιείται ή μπορεί να λειτουργεί με ρεύμα, αλλά             η μπαταρία δεν φορτίζει. Κατώτατη γραμμή: είναι κακή ιδέα να χρησιμοποιήσετε έναν τροφοδοτικό χαμηλότερης ονομαστικής έντασης ρεύματος, καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει                       υπερβολική θερμότητα.ΠΡΟΣΟΧΗ

Αντικατάσταση αγορά Τροφοδοτικό Laptop από επόμημες εταιρίες ,  έστω και ΟΕΜ

Τα γνήσια τροφοδοτικά για laptop δύσκολα επισκευάζονται αφού οι κατασκευαστές τους τα κάνουν συμπαγή πνίγοντας το εσωτερικό της πλακέτας με σιλικόνη έτσι ώστε να είναι πιο συμπαγή και ανθεκτικά στις κακουχίες .

 • Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα πλήρη γκάμα γνήσιων αλλά και αξιόπιστων EOM εξωτερικών. τροφοδοτικών φόρτισης με εργοστασιακό βύσμα στην άκρη και προσοχή  , με δυο χρόνια εγγύησης καλής λειτουργία για όλες τις μάρκες ή μοντέλα. Λοιπόν Αντικατάσταση αγορά Τροφοδοτικό Laptop.

 

 • Έχουμε άμεσα διαθέσιμους Τροφοδοτικό Laptop για όλες τις μάρκες  , Hp laptop, Dell laptop, Asus Laptop, Acer laptop, Lenovo laptop, IBM laptop, Fujitsu laptop, Toshiba laptop, Sony Vaio laptop και όχι μόνο

 

 


"</p

 Στο PcStep στη Θεσσαλονίκη η Επισκευή Laptop είναι η εξειδίκευση μας. Eπισκευή υπολογιστώνtablet και custom  Pc Build Format Windows . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα, επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή. PcStep Αντικατάσταση αγορά Τροφοδοτικό Laptop - Επισκευή αναβάθμιση Laptop Θεσσαλονίκη and more…