Αντικατάσταση Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου

Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου

Αντικατάσταση Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου

Όταν χρειάζεστε έναν ταχύτερο σκληρό δίσκο ή περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ή στην χειρότερη περίπτωση σας έπεσε το Laptop από τα χέρια και καταστρέψατε το αποθηκευτικό δίσκο σας.

Οι τύπου SSD ή NVMe  που μπορούν να εγκατασταθούν  σε μια συμβατή συσκευή παρέχουν σημαντικές βελτιώσεις ταχύτητας σε σχέση με τους συμβατικούς δίσκους HDD και μπορούν να βελτιώσουν τη συνολική απόδοση του υπολογιστή σας. Μετά την αναβάθμιση του υπολογιστή ή του φορητού υπολογιστή σας μπορεί να δώσει νέα πνοή στο μηχάνημά σας και  νέα ζωή για αρκετά ακόμα χρόνια . Γιατί να μην ξεκινήσετε κάνοντας αναβάθμιση σε μονάδα SSD ή NVMe; Οι μονάδες SSD και NVMe γίνονται γρήγορα το νέο πρότυπο για τους υψηλότερους δυνατούς ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων.

1.Αυξημένη ταχύτητα
Σε σύγκριση με τους HDD (μονάδες σκληρού δίσκου), οι SSD (μονάδες δίσκου στερεάς κατάστασης) βρίσκονται ήδη σε άλλο πρωτάθλημα για ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής. Αλλά γίνονται ακόμα πιο γρήγορα όταν χρησιμοποιείτε τύπου NVMe. Οι high-end NVMe SSD,  είναι ικανοί για περίπου 7.000MB/s, που είναι έως και δώδεκα φορές ταχύτερος από έναν αντίστοιχο που βασίζεται σε SATA. Οι αυξημένες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής μιας μονάδας NVMe θα ωφελήσουν τον υπολογιστή σας βελτιώνοντας τους χρόνους φόρτωσης αρχείων και εκκίνησης.

2. Οι βελτιωμένες επιδόσεις
NVMe SSD επιτρέπουν τη μεταφορά είκοσι πέντε φορές περισσότερων δεδομένων σε σύγκριση με τις μονάδες HDD SATA. Η αναβάθμιση σε μονάδα SSH ή NVMe θα αφαιρέσει τυχόν προβλήματα αποθήκευσης και θα βελτιώσει τη συνολική ροή εργασίας του υπολογιστή σας.

3. Ανώτερης απόδοσης ισχύος
Οι NVMe ή SSD έχουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής, γεγονός που παρέχει μεγαλύτερο χρόνο λειτουργείας με μπαταρία .

4. Προηγμένη συμβατότητα
Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συμβατότητα, καθώς οι NVMe SSD λειτουργούν με όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και συστήματα , επικοινωνώντας απευθείας με την CPU μέσω του διαύλου PCIe ή SATA. Οι περισσότεροι SSD NVMe χρησιμοποιούν επίσης τον παράγοντα μορφής M.2, καθιστώντας τους συμβατούς με φορητούς υπολογιστές και μίνι υπολογιστές.

5. Πλεονεκτήματα παιχνιδιού
Ο υπολογιστής παιχνιδιών σας θα δει επίσης τα πλεονεκτήματα της Αντικατάσταση Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου σε NVMe SSD. Θα παρατηρήσετε ταχύτερους χρόνους εκκίνησης και φόρτωσης του παιχνιδιού και μειωμένους χρόνους εγκατάστασης. Επιπλέον, η τεχνολογία NVMe θα χειριστεί τους αυξημένους ρυθμούς καρέ των μεγαλύτερων και πιο πρόσφατων παιχνιδιών. Με την εισαγωγή του Microsoft DirectStorage και την ευρύτερη εφαρμογή του στα επερχόμενα παιχνίδια, το NVMe γίνεται απαραίτητο στοιχείο για τα παιχνίδια.

6. PS5™ έτοιμο
Εάν δεν έχετε υπολογιστή, όλοι οι παραπάνω λόγοι εξακολουθούν να ισχύουν για την αναβάθμιση του αποθηκευτικού χώρου του PS5. Αναβαθμίστε και αποκτήστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης για όλα τα παιχνίδια PS5. Και εδώ είναι πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν NVMe SSD στο PlayStation®5 σας .

  • Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet μπορούμε να τοποθετήσουμε Αντικατάσταση Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου άμεσα , με έναν νέο , ταχύτερο τύπου SSD ή ακόμα καi τύπου M.2  NVME για να απογειώσετε το σύστημα σας  ή μεγαλύτερης χωρητικότητας μηχανικού δίσκου HDD , χωρίς να χάσετε τις αρχικές ρυθμίσεις και τα δεδομένα του συστήματός σας.

  • Αναβαθμίζουμε σε όλες τις μάρκες , Hp laptop, Dell laptop, Asus Laptop, Acer laptop, Lenovo laptop, IBM laptop, Fujitsu laptop, Toshiba laptop, Sony Vaio laptop και όχι μόνο

 

"</p

 

 


Στο PC-STEP Επισκευές Υπολογιστών Επισκευές Laptop Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή αναβάθμιση υπολογιστών , tablet παιχνιδομηχανών και κάνουμε custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας άμεσα ανταλλακτικά , λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την Format , συντήρηση, Αντικατάσταση Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου , Καθαρισμός laptop υπολογιστών Θεσσαλονίκη με αλλαγή ψυκτικής πάστα και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού.