Αντικατάσταση σπασμένων μεντεσέδων laptop Θεσσαλονίκη

Αντικατάσταση σπασμένων μεντεσέδων laptop Θεσσαλονίκη

 

Η μεντεσέδες των laptop  είναι πάντα ζευγάρι και το κομμάτι που μας επιτρέπει να ανοίγουμε την οθόνη από το σώμα του φορητού μας. Μια μεγαλύτερη πίεση μια απροσεξία ή κακή και βιαστική μεταφορά ακόμα και ένα ολέθριο πέσιμο… Είναι αρκετά για να καταστραφούν χαλώντας όλη τη λειτουργικότητα και την φορτικότητα του συστήματος μας.

  • Ένας σπασμένος μεντεσές φορητού υπολογιστή μπορεί να επισκευαστεί με διάφορους τρόπους, ώστε να μην χρειάζεται να μετατρέψετε τον φορητό υπολογιστή σας σε επιτραπέζιο υπολογιστή.
  • Οι φορητοί υπολογιστές είναι επίσης ακριβά μηχανήματα, επομένως δεν θέλετε να κάνετε υπερβολικά έξοδα για να αγοράσετε ένα καινούργιο, αλλά μπορείτε να ξοδέψετε μια μικρή χρέωση για να διορθώσετε έναν σπασμένο  μεντεσέ.
  • Τα περισσότερα μοντέλα φορητών υπολογιστών έχουν εξαρτήματα υλικού κατασκευασμένα με μοναδικούς τρόπους. Ανάλογα με το μοντέλο του φορητού υπολογιστή σας, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι επισκευής των σπασμένων μεντεσέδων του φορητού υπολογιστή σας, λαμβάνοντας υπόψη την έκταση της ζημιάς στον μεντεσέ του φορητού υπολογιστή.
  • Η άρθρωση του φορητού υπολογιστή είναι ένας κινητός σύνδεσμος ή μηχανισμός που υποστηρίζει την οθόνη LCD του φορητού υπολογιστή. Αυτό επιτρέπει στο καπάκι του φορητού υπολογιστή να ανοίγει και να κλείνει μετά τη χρήση. Εάν η άρθρωση του φορητού υπολογιστή σας δεν επισκευαστεί, λόγω υπερωριών, μπορεί να σπάσει η οθόνη LCD του φορητού υπολογιστή, καθιστώντας την επισκευή πιο δαπανηρή. Η ομάδα μηχανικών μας είναι εδώ για να σας παρέχει λύσεις για την επισκευή μεντεσέδων φορητού υπολογιστή και τις περισσότερες φορές, τα ανταλλακτικά δεν χρειάζεται να αντικαθίστανται για να εξοικονομήσετε περισσότερο κόστος.
  • Tο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet διαθέτει άμεσα μια μεγάλη γκάμα μεντεσέδων ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου. Άμεσα λοιπόν Αντικατάσταση σπασμένων μεντεσέδων laptop με καινούργιους και επιστρέφουμε την λειτουργικότητα του laptop σας.

 

Επισκευάζουμε και κάνουμε Αναβαθμίσεις Laptop Θεσσαλονίκη σε όλα τα μοντέλα , Hp laptop, Dell laptop, Asus Laptop, Acer laptop, Lenovo laptop, IBM laptop, Fujitsu laptop, Toshiba laptop, Sony Vaio laptop .

Αντικατάσταση σπασμένων  μεντεσέδων laptop

 


           

       

         Στο PcStep στη Θεσσαλονίκη η Επισκευή Laptop είναι η εξειδίκευση μας. Eπισκευή υπολογιστώνtablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα, επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή. PcStep Επισκευή αναβάθμιση Laptop Θεσσαλονίκη and more…