Επιλογή Κάρτας Γραικών GPU

 

Η κάρτα γραφικών είναι μια κάρτα που η εργασία της είναι να επεξεργάζεται τα γραφικά και να εμφανίζει κυρίως σε μια οθόνη .Σε μερικές περιπτώσεις είναι ενσωματωμένη μέσα στον επεξεργαστή , όμως εμείς θα ασχοληθούμε με την ανεξάρτητη . Αυτό που πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι πάντα υπήρχε εμπορική μάχη από δυο εταιρίες η Nvidia και την Amd- Ati.

 

  • Εμείς σαν Pc-step διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα καρτών γραφικών και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε από μια ποικιλία  ανάλογα με τις απαιτήσεις και την οικονομική δυνατότητα σας, αφού το εύρος τιμών μερικές φορές ξεφεύγει αρκετά .

 

 

 


 

Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.