Επιλογή Κάρτας Γραφικών GPU

Επιλογή Κάρτας Γραικών GPU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η κάρτα γραφικών είναι μια κάρτα που η εργασία της είναι να επεξεργάζεται τα γραφικά και να εμφανίζει κυρίως σε μια οθόνη .Σε μερικές περιπτώσεις είναι ενσωματωμένη μέσα στον επεξεργαστή , όμως εμείς θα ασχοληθούμε με την ανεξάρτητη . Αυτό που πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι πάντα υπήρχε εμπορική μάχη από δυο εταιρίες η Nvidia και την Amd - Ati .Επιλογή Κάρτας Γραικών GPU pcstep

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα Gaming Pc; 

Μπορεί να έχετε σύγχυση σχετικά με την κάρτα στην οποία πρέπει να επενδύσετε. Με τόσες πολλές διαφορετικές διαθέσιμες επιλογές, μπορεί να γίνει μια τρομακτική απόφαση.

Πριν κάνετε την επιλογή σας, πρέπει να λάβετε υπόψη διάφορες πτυχές, όπως η ισχύς, η μνήμη, η ταχύτητα ρολογιού, το εύρος ζώνης και η ανάλυση της οθόνης σας. Όπως και ο επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών σας παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση του υπολογιστή παιχνιδιών σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ερευνήσει διεξοδικά το θέμα πριν πάρετε μια τελική απόφαση.

Επιλογή Κάρτας Γραικών GPU

Η AMD είναι γνωστή για την προσφορά οικονομικών καρτών γραφικών μεσαίας έως ανώτερης κατηγορίας. Όσον αφορά τις κάρτες γραφικών υψηλής τεχνολογίας, ωστόσο, η NVIDIA είναι ο ηγέτης. Οι κορυφαίες κάρτες RTX τους θεωρήθηκαν οι καλύτερες κάρτες γραφικών , πάντα σε πολύ υψηλή ζήτηση. Εδώ θέλει Επιλογή Κάρτας Γραικών GPU

  • Τα είδη των παιχνιδιών που παίζετε

Οι τύποι παιχνιδιών που θέλετε να παίξετε είναι βασικοί παράγοντες για τον καθορισμό του τι πρέπει να αναζητήσετε για να αγοράσετε τη σωστή κάρτα γραφικών. Εάν παίζετε παιχνίδια με ένταση GPU , θα χρειαστεί να επενδύσετε σε μια ισχυρή κάρτα γραφικών.

  • Ανάλυση της οθόνης σας

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε σε ποια ανάλυση θα παίζετε τα παιχνίδια σας. Όσο υψηλότερη είναι η ανάλυση της οθόνης σας, τόσο πιο ισχυρή θα πρέπει να είναι η μονάδα επεξεργασίας γραφικών για να την αξιοποιήσετε στο έπακρο.

  • Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης σας

Εκτός από την ανάλυση, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης σας όταν επιλέγετε μια κάρτα γραφικών. Ο ρυθμός ανανέωσης αναφέρεται στον αριθμό των φορών που η οθόνη σας μπορεί να ενημερώνεται με νέες εικόνες κάθε δευτερόλεπτο. Για παράδειγμα, ένας ρυθμός ανανέωσης 60 Hz σημαίνει ότι η οθόνη σας ενημερώνει την εικόνα της 60 φορές το δευτερόλεπτο. 

Εάν η οθόνη σας έχει υψηλό ρυθμό ανανέωσης, θα χρειαστείτε μια ισχυρή κάρτα γραφικών για να την αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Τα παιχνίδια για υπολογιστή γίνονται πιο απαιτητικά σε υψηλότερες αναλύσεις . Εάν, για παράδειγμα, έχετε μια οθόνη 4K, θα χρειαστείτε μια κάρτα γραφικών προηγμένης τεχνολογίας για να απολαύσετε γραφικά 4K.

  • Συμβατότητα με το τροφοδοτικό σας

τροφοδοτικά Επιλογή Κάρτας Γραικών GPUΌταν επιλέγετε μια κάρτα γραφικών για τον υπολογιστή παιχνιδιών σας, πρέπει επίσης να ελέγξετε τη συμβατότητά της με το τροφοδοτικό σας . Καθώς οι κάρτες γραφικών καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από άλλα εξαρτήματα του υπολογιστή σας, σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα τροφοδοτικό αρκετά ισχυρό για να το χειριστείτε.

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τη συμβατότητα της κάρτας γραφικών σας με τη μητρική πλακέτα, τη μνήμη RAM και άλλα βασικά στοιχεία του υπολογιστή σας.

 

Επιλογή Κάρτας Γραικών GPU - Αν όλα αυτά σας φάνηκαν Βουνό ... 

  • Εμείς σαν Pc-step διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα καρτών γραφικών και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε από μια ποικιλία  ανάλογα με τις απαιτήσεις και την οικονομική δυνατότητα σας, αφού το εύρος τιμών μερικές φορές ξεφεύγει αρκετά .

 

Επιλογή Κάρτας Γραικών GPU Θεσσαλονίκη

 

 


 

 

Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή. Επιλογή Κάρτας Γραικών GPU