Επισκευή Σπασμένων Πλαστικών Laptop

Επισκευή Σπασμένων Πλαστικών Laptop

  • Μια μεγαλύτερη πίεση μια απροσεξία ή κακή και βιαστική μεταφορά ακόμα και ένα ολέθριο πέσιμο… Είναι αρκετά για να καταστραφούν ή να στραβώσουν τα καπάκια back and front  covers από την οθόνη η από το βασικό σώμα του laptop.

Φανταστείτε ότι – μια όμορφη μέρα, κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ, ανοίγετε το καπάκι του φορητού υπολογιστή και ένας από τους μεντεσέδες ραγίζει… Τι καταστροφή

Ένας από τους κινδύνους της κατοχής ενός φορητού υπολογιστή είναι η τάση του να πέφτει βίαια στο έδαφος. Τα καπάκια της οθόνης και το πάνω και το κάτω μέρος από το πληκτρολόγιο είναι κύριος πλαστικά . Έτσι το να σπάσουν από πίεση η απροσεξία είναι πολύ συχνό φαινόμενο .

Αντικατάσταση ή Επισκευή Σπασμένων Πλαστικών Laptop αλλά και  τυχόν προβλήματα με σπασμένους μεντεσέδες οθόνης φορητού υπολογιστή , μπορούμε να τα διορθώσουμε άμεσα  . Οι σύγχρονοι φορητοί υπολογιστές χρησιμοποιούν λιγότερο μέταλλο και περισσότερο πλαστικό, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όταν ο φορητός υπολογιστής πέσει ή χρησιμοποιείται πολύ. Ένας σπασμένος μεντεσές οθόνης φορητού υπολογιστή είναι πιο συνηθισμένος από ό,τι πιστεύετε. Με τα χρόνια, έχουμε διορθώσει μεντεσέδες για φορητούς υπολογιστές σχεδόν σε κάθε μεγάλη μάρκα.

  • Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet μπορούμε να αντικαταστήσουμε άμεσα με γνήσια καινούρια καπάκια όλο το laptop σας αλλά και για ακόμα καλύτερη οικονομία ,με την πείρα  που διαθέτουμε από τα χρόνια επισκευών   μπορούμε να σας επισκευάσουμε όσο αυτό είναι εφικτό ,  τα δικά σας κατεστραμμένα μέρη , κάνοντας τον υπολογιστή σας καλύτερο και ανθεκτικότερο από πριν με πάντα με γραπτή εγγύηση PcStep.

 


Επισκευή Σπασμένων Πλαστικών Laptop ή ΑντικατασρτασηΣτο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα,  Επισκευή Σπασμένων Πλαστικών Laptop  , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.