Καθαρισμός Επισκευή Αναβάθμιση Laptop

Επισκευή Μητρικής Πλακέτας Laptop

Η μητρική είναι τα πάντα για ένα laptop.Όλα στις μέρες γίνονται όλο πιο μικρά και συμπαγή compact . Η motherboard λοιπόν είναι μια πλακέτα όπως τα εσωτερικά ζωτικά όργανα ενός ανθρώπου . Είναι το κομμάτι που συνδέονται όλα τα περιφερικά και η παραμικρή βλάβη κάνει τον φορητό μας υπολογιστή ασταθή ακόμα  στην χειρότερη περίπτωση μη λειτουργικό .

 

  • Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και pc tablet μπορούμε να ελέγξουμε να εντοπίσουμε και κυρίως να επισκευάσουμε ένα μεγάλο μέρος από βλάβες που μπορεί να εμφανιστούν σε μια μητρική πλακέτα Laptop.

Η κάρτα γραφικών η αλλιώς GPU , είναι συνήθως ένα ενσωματωμένο κομμάτι της μητρικής που επεξεργάζεται τα γραφικά και μας τα προσφέρει στην οθόνη του Laptop μας. Λόγο της μη συντήρησης του σε τακτικά χρονικά διαστήματα  (καθαρισμός και αλλαγή ψυκτικής πάστας εσωτερικά του φορητού μας , αλλά και από κακή αστοχία υλικών από τον κατασκευαστή…Μπορεί υπερθερμανθεί  να ξεσκολίσει ακόμα και να καταστραφεί .

Tο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας , επισκευή υπολογιστών PC διαθέτει την τεχνογνωσία αλλά και την υλικοτεχνική δομή  να επισκευάσει τον πρόβλημα της κάρτα γραφικών και να δώσει ξανά πνοή ζωής στο laptop σας. Καθαρισμός Επισκευή Αναβάθμιση Laptop.

Kαθαρισμός του laptop  Εσωτερικά

Καθαρισμός LaptopOλα τα Laptop και τα Netbook είναι σαν τα κλιματιστικά του σπιτιού σας. Πρέπει να καθαρίζονται εσωτερικά τακτικά γιατί μαζεύουν από το σύστημα ψύξης κάθε είδους σκόνες στάχτες τρίχες και βρομιές. Όλα αυτά μπουκώνουν το σύστημα  με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασίες και αν επιμένετε να καταστρέψουν ολοκληρωτικά το υπολογιστικό σας σύστημα.

Εμείς θα καθαρίσουμε το σύστημα εσωτερικά και θα αναβαθμίσουμε το σύστημα ψύξης έτσι ώστε να σας εγγυηθούμε την άριστη και δροσερή λειτουργία του αλλά και την μακροζωία του συστήματος σαs. Καθαρισμός Επισκευή Αναβάθμιση Laptop.

Αντικατάσταση Οθόνης LCD - LED

Αν έσπασε η οθόνη του Laptop σας, κάποια pixel είναι καμένα, ξεθωριασμένα χρώματα, άσπρες γραμμές έχουν κατακλίσει τις οθόνες. Θα διορθώσουμε το πρόβλημα της οθόνης του Laptop σας.

Μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μια καινούρια.Αντικαθιστούμε όλους τους τύπους οθόνης, όλων των διαστάσεων ανεξαρτήτου μάρκας ή μοντέλου.

Αντικατάσταση Πληκτρολογίου

Τα περισσότερα ατύχημα συμβαίνουν ξαφνικά. Χύνετέ καφές, νερό, αναψυκτικό και δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο του Laptop σας. Μπορεί ακόμα να έχουνε βγει τα πλήκτρα του.

Μπορούμε να το επισκευάσουμε, ή να το αντικαταστήσουμε με ένα καινούριο. Αντικαθιστούμε όλους τους τύπους πληκτρολογίων, όλων των διαστάσεων, ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου.

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας και εξωτερικού τροφοδοτικού

Καθαρισμός Επισκευή Αναβάθμιση Laptop βύσμαΌταν ο Υπολογιστής δεν φορτίζει ή διακόπτεται η φόρτιση του. Μπορεί να κάψανε το τροφοδοτικό σας ή να έχετε καταστρέψει το εσωτερικό βύσμα της τροφοδοσίας.

Μπορούμε να επισκευάσουμε ή να αλλάξουμε το βύσμα τροφοδοσίας του Laptop σας. Επίσης διαθέτουμε πλήρη γκάμα γνήσιων αλλά και αξιόπιστων ιμιτασιόν εξωτερικών τροφοδοτικών φόρτισης ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου.

Αναβαθμίσεις Laptop

Αναβάθμιση LaptopΜπορούμε να αναβαθμίσουμε το Φορητού σας Υπολογιστή έτσι ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά και περισσότερες δυνατότητες.

Αυξάνοντας τη μνήμη RAM το Laptop σας ,αναβαθμίζοντας το Σκληρό Δίσκο με ταχύτερο ή μεγαλύτερης χωρητικότητας. Αντικατάσταση του κατεστραμμένο από την χρήση DVD-R ή ακόμα και BluRay.

Αναβάθμιση επίσης μπορεί να γίνει σε αρκετά μοντέλα Φορητών, στον Επεξεργαστή και Κάρτα Γραφικών. Επίσης αν χρειάζεστε τροφοδοτικό για το Laptop σας μπορούμε να βρούμε ανεξάρτητα από το μοντέλο.

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου

Όταν χρειάζεστε έναν ταχύτερο σκληρό δίσκο ή περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ή στην χειρότερη περίπτωση σας έπεσε το Laptop από τα χέρια και καταστρέψατε το αποθηκευτικό δίσκο σας.

Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet μπορούμε να τοποθετήσουμε άμεσα έναν νέο σκληρό δίσκο ταχύτερο τύπου SSD ή ακόμα καi τύπου M.2  NVME για να απογειώσετε το σύστημα σας  ή μεγαλύτερης χωρητικότητας μηχανικού δίσκου HDD , χωρίς να χάσετε τις αρχικές ρυθμίσεις και τα δεδομένα του συστήματός σας. Καθαρισμός Επισκευή Αναβάθμιση Laptop.

Αντικατάσταση σπασμένων ή ταλαιπωρημένων μεντεσέδων

Επισκευή  Laptop

Η μεντεσέδες των laptop  είναι πάντα ζευγάρι και το κομμάτι που μας επιτρέπει να ανοίγουμε την οθόνη από το σώμα του φορητού μας. Μια μεγαλύτερη πίεση μια απροσεξία ή κακή και βιαστική μεταφορά ακόμα και ένα ολέθριο πέσιμο… Είναι αρκετά για να καταστραφούν χαλώντας όλη τη λειτουργικότητα και την φορτικότητα του συστήματος μας.

Tο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet διαθέτει άμεσα μια μεγάλη γκάμα μεντεσέδων ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου. Άμεσα λοιπόν αντικαθιστούμε τους σπασμένους οι ταλαιπωρημένους με καινούργιους και επιστρέφουμε την λειτουργικότητα του laptop σας.

Αντικατάσταση fan ανεμιστήρα ψήκτρας

Fan Laptop

Άλλη μια κλασική βλάβη είναι το fan ή ο ανεμιστήρας του Laptop λόγο κακής συντήρησης ή λόγο παλαιότητας μπορεί να χαλάσει ,να  σταματήσει να περιστρέφετε ή ακόμα  να γίνει θορυβώδη και να υπολειτουργεί.

Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet μπορούμε να αντικαταστήσουμε άμεσα με γνήσιο καινούριο fan ανεμιστήρα για όλες τις μάρκες ή μοντέλα.

Αντικατάσταση του χαλασμένου τροφοδοτικού

Τροφοδοτικύ Laptop

Τα τροφοδοτικά από τα  Laptop είναι από τα περιφερειακά που ταλαιπωρούνται περισσότερο , αφού όταν η μπαταριά χαλάσει δεν την αντικαθιστούμε με αποτέλεσμα το τροφοδοτικό να είναι η μονή πηγή ενέργεια για το φορητό μας σύστημα .Οι πτώσης είναι σίγουρες , πολλές φορές σκοντάφτουμε σε αυτό και ας μην ξεχνάμε ότι  τα κατοικίδια μας που το βλέπουν σας το καλύτερο παιχνίδι για να ακονίσουν τα δόντια και τα νύχια τους.

Τα γνησιά τροφοδοτικά για laptop δύσκολα επισκευάζονται αφού οι κατασκευαστές τους τα κάνουν συμπαγή πνίγοντας το εσωτερικό της πλακέτας με σιλικόνη έτσι ώστε να είναι πιο συμπαγή και ανθεκτικά στις κακουχίες .

Στο Pc-Step service laptop επισκευή Υπολογιστών και  pc tablet διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα πλήρη γκάμα γνήσιων αλλά και αξιόπιστων EOM εξωτερικών. τροφοδοτικών φόρτισης με εργοστασιακό βύσμα στην άκρη και προσοχή  , με δυο χρόνια εγγύησης καλής λειτουργία για όλες τις μάρκες ή μοντέλα.

Στο PC STEP προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, με μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα και επαγγελματικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το laptop σας, ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε το service του Laptop σας. Είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του Laptop σας.