Μελέτη Εγκατάσταση Δικτύων Internet

Εγκατάσταση & Υποστήριξη δικτύων Η/Υ, με δομημένη καλωδίωση, ασύρματα ή δορυφορικά.

ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ! Εκμεταλλευτείτε τις ευκολίες που σας προσφέρει ένα ταχύτατο και αξιόπιστο δίκτυο στην επιχείρηση σας, στο γραφείο ή το σπίτι. Επεκτείνετε το δίκτυο σας ώστε να μειώσετε το κόστος στο ελάχιστο.

Δημιουργία – εγκατάσταση δικτύου υπολογιστών (Η/Υ)

Αν υπάρχουν στο σπίτι σας η στο επαγγελματικό σας χώρο (γραφείο, ιατρείο κλπ.) πάνω από ένας υπολογιστές αναλαμβάνουμε την δημιουργία και εγκατάσταση δικτύου υπολογιστή.
Οι υπολογιστές σας, με την δημιουργία δημιουργία δικτύου Η/Υ , σταθεροί η laptop, μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους ώστε να είναι δυνατή η κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών.

Ένα δίκτυο μπορεί να είναι είτε καλωδιακό με καλώδιο Ethernet είτε ασύρματο με την χρήση ενός Modem-Router με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης.

Μελέτη και Εγκατάσταση Δομημένης Καλωδίωσης

Μελέτη Εγκατάσταση ΔικτύωνΤο σημαντικότερο για τον επαγγελματία αλλά και τον απαιτητικό χρήστη είναι η εξασφάλιση της αξιοπιστίας του τοπικού δικτύου υπολογιστών.

Tο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας , επισκευή υπολογιστών PC, με πολυετή εμπειρία στις μελέτες και εγκαταστάσεις δικτύων, αναλαμβάνει να μελετήσει την παρούσα υποδομή του χώρου σας, να σχεδιάσει την αποδοτικότερη και ασφαλέστερη δομή ενός νέου δικτύου, αξιοποιώντας στο έπακρο το υπάρχον δίκτυο, και να εγκαταστήσει την δομημένη καλωδίωση και τον εξοπλισμό.

Δίνεται ιδιαίτερη μέριμνα στην επιλογή των υλικών (καλώδια RJ45, router, HUBS, κ.α.) καθώς και στην τοπολογία του δικτύου, ώστε να εξασφαλίζεται και η βιωσιμότητα του δικτύου και στις μελλοντικές απαιτήσεις της εταιρίας, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω επίσκεψη τεχνικού. Για τον έλεγχο των συνδέσεων και την εφαρμογή της μελέτης δικτύου χρησιμοποιείται ειδικός εξοπλισμός και πιστοποιείται η καλή λειτουργία.

Συνοπτικά, η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Μελέτη υπάρχοντος δικτύου (εφόσον είναι διαθέσιμο)
 • Χαρτογράφηση και καταγραφή δικτύου και πριζών
 • Μελέτη νέου δικτύου, σχεδιασμός τοπολογίας καλωδίωσης και προϋπολογισμός κόστους
 • Προμήθεια εξοπλισμού (καλώδια, routers, HUBS, πρίζες κ.α.) και κατασκευή καναλιών
 • Κατασκευή καλωδίωσης τηλεφωνικού δικτύου και δικτύου δεδομένων
 • Εγκατάσταση Patch Panel, Rack και Server
 • Παραμετροποίηση των υπολογιστών και των συσκευών που αποτελούν το δίκτυο
 • Έλεγχος συνδεσιμότητας και πιστοποίηση καλής λειτουργίας.
 • Έλεγχος ασφάλειας δικτύου (firewall, content filtering, κ.α.)
 • Ενημέρωση και εκπαίδευση χρήσης του νέου δικτύου, εφόσον ζητηθεί από τον πελάτη

Μελέτη Εγκατάσταση Δικτύων Internet

Μελέτη Εγκατάσταση Δικτύων InternetΣτην περίπτωση που η ενσύρματη δικτύωση με δομημένη καλωδίωση δεν αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση, υλοποιούμε ασύρματη δικτύωση (802.11b/g/n wireless LAN).Αυτός ο τρόπος δικτύωσης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για εταιρίες. Δεν απαιτεί τη χρήση καλωδίωσης, αλλά είναι πιο πολύπλοκη όσον αφορά την ασφάλεια και την κάλυψη του δικτύου. Τα βήματα μελέτης και εγκατάστασης του ασύρματου δικτύου δεν διαφέρουν από αυτά της δομημένης καλωδίωσης, δίνοντας όμως ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια του δικτύου.

Στην περίπτωση που έχετε ήδη ασύρματο δίκτυο στο οποίο όμως έχετε εντοπίσει σφάλματα, ο τεχνικός μας θα επιλύσει το πρόβλημα και θα προβεί σε αναβάθμιση της ασφάλειας του δικτύου (χωρίς χρέωση) εφόσον ζητηθεί από τον πελάτη. Αν δεν έχετε ασύρματο δίκτυο, ο τεχνικός μας μελετήσει τον χώρο και τις απαιτήσεις εμβέλειας των ασύρματων συνδέσεων, θα ενημερώσει για το εκτιμώμενο κόστος προμήθειας υλικών και συσκευών, και θα προχωρήσει στην υλοποίηση του δικτύου.

Η ασφάλεια του ασύρματου δικτύου σας είναι για εμάς ύψιστης σημασίας, ιδιαίτερα για εταιρικούς πελάτες που τα εταιρικά δεδομένα είναι σημαντικά. Για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του δικτύου σας χρησιμοποιούμε διάφορους τρόπους “αποκλεισμού” ανεπιθύμητων εισβολών στο δίκτυο, όπως:

 • Σύστημα κωδικών πρόσβασης (WEP, WPA, WPA2 WPA3)
 • Είσοδος στο δίκτυο με σταθερή IP address
 • Είσοδος στο δίκτυο με βάση MAC address
 • Απόκρυψη του δικτύου από συσκευές που δεν έχουν συνδεθεί
 • Δημιουργία ψευδούς κλώνου δικτύου (fake cloning)
 • Έλεγχος μετάδοσης δεδομένων με βάση τις θύρες (port monitoring)
 • Εφαρμογή QoS (Quality of Service)
 • NAT monitoring (Network Address Translation)

Μελέτη Εγκατάσταση Δικτύων Internet


To PcStep service laptop Θεσσαλονίκη είναι ένα κέντρο τεχνολογίας που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες επισκευής υπολογιστών PC και laptop. Η εταιρεία διαθέτει έμπειρους τεχνικούς που είναι εξειδικευμένοι στην επισκευή και συντήρηση υπολογιστών, σε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα. Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα εργαλεία χρησιμοποιούνται σε όλες τις επισκευές, και η εταιρεία επιδιώκει να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της. Η PcStep service laptop εξυπηρετεί συνδρομητές και μη συνδρομητές, παρέχοντας αξιόπιστες και ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχονται από την PcStep service laptop Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν:

– Μελέτη Εγκατάσταση Δικτύων Internet

– Επισκευή υπολογιστών desktop και laptop

– Αντικατάσταση καμένων ή χαλαρώντων εξαρτημάτων

– Εγκατάσταση λογισμικού και οδηγών

– Διόρθωση προβλημάτων λειτουργίας και μειωμένης απόδοσης

– Αντιμετώπιση του ιού και ομάδες malware –

Συμβουλές για την αναβάθμιση και τη βελτίωση του υπολογιστή σας.

Το PcStep service laptop Θεσσαλονίκη είναι μια επαγγελματική και αξιόπιστη επιλογή για την επισκευή του υπολογιστή σας.

Μελέτη Εγκατάσταση Δικτύων Internet