Μητρική πλακέτα ή Motherboard

 

 

Η μητρική  ή motherboard , όπως ονομάζετε είναι η βάση του υπολογιστή. Είναι η κεντρική πλακέτα. Πάνω της εγκαθίστανται όλα τα υπόλοιπα. Η καλή μητρική πλακέτα  θα δώσει γερές βάσεις στον υπολογιστή σου γιατί τα πάντα κουμπώνουν πάνω της και αυτή είναι υπεύθυνη για τα σωστή λειτουργιά και συγχρονισμό όλων των υποσυστημάτων όπως  τροφοδοτικό , επεξεργαστής CPU μνήμες RAM, ανεμιστήρες,  κάρτες γραφικών, σκληρούς δίσκους  HDD ή SSD οπτικά drives κλπ.

  • Εμείς σαν Pc-Step μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλές δελεαστικές προτάσεις, οι οποίες μπορούν να καλύψουν από βασικές ανάγκες έως τις ανάγκες ενός δυνατού gaming ή επαγγελματικού μηχανήματος.
  • Επίσης μπορούμε να εγκαταστήσουμε να αναβαθμίσουμε και κύριος να επισκευάσουμε όσο σε αυτό είναι εφικτό , την χαλασμένη μητρική πλακέτα ή motherboard όπως ονομάζετε γρήγορα και αξιόπιστα.

 

 


 

το PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.