Πρέπει να κάνω backup (Αντίγραφα Ασφαλείας) στον Υπολογιστή μου?

Για όσους αναρωτιούνται γιατί να κάνω Backup ή για όσους λένε ότι δεν θα συμβεί ποτέ σε μένα και δεν με αφορά το θέμα, έχουμε να πούμε ότι όλοι κάποια στιγμή της ηλεκτρονικής μας ζωής θα χάσουμε δεδομένα και πολύτιμα αρχεία.

Και μια και μιλάμε για πολύτιμα αρχεία, ποια είναι αυτά? Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των προσωπικών σας αρχείων. Για οτιδήποτε συμβεί, μπορείτε πάντα να ξανάεγκαταστήσετε το λειτουργικό σας σύστημα καθώς και τα προγράμματά σας, αλλά τα δικά σας μοναδικά στο κόσμο και προσωπικά δεδομένα είναι αναντικατάστατα. Δεν μπορείτε να τα ξαναβρείτε γιατί απλά τα έχετε μόνο εσείς και η διαδικασία της ανάκτησης των αρχείων σας είναι δύσκολη και ακριβή διαδικασία.

Ως γνωστόν, τα αρχεία του υπολογιστή σας καθημερινά εκτίθενται σε έναν μεγάλο αριθμό κινδύνων, όπως για παράδειγμα δυσλειτουργίες του hardware, ιοί και άλλες δικτυακές απειλές. Η απώλεια δεδομένων μπορεί να συμβεί στον καθένα και είναι κάτι που δεν θα πρέπει να ρισκάρετε. Σήμερα, οι υπολογιστές διατηρούν αποθηκευμένα πολλά σημαντικά αρχεία, από οικογενειακές φωτογραφίες μέχρι επαγγελματικά passwords. Αν μάλιστα έχετε αντιμετωπίσει στο παρελθόν μια παρόμοια καταστροφή, τότε γνωρίζετε από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι η διαφύλαξη των προσωπικών μας ψηφιακών δεδομένων.

     Απλά κάντε τακτικό backup ή αλλιώς κάντε αντίγραφα ασφάλειας σε στικάκι ,εξωτερικό σκληρό ,DVD ή ότι άλλο διαθέτετε γιατί η ψηφιακή μας καιροί που διανύουμε  είναι πια πολύ δύσκολοι…


Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.