Πότε και γιατί πρέπει να προτιμήσω έναν έμπειρο τεχνικό υπολογιστών για την επισκευή του υπολογιστή μου

1. Γιατί ο χρόνος μας είναι πολύτιμος

Μιλάμε για την περίπτωση που θα μας κοστίσει περισσότερο σε χρόνο ή και σε χρήματα το να προσπαθήσουμε μόνοι μας να κάνουμε τη  διάγνωση και την επίλυση προβλημάτων του υπολογιστή. Σε αυτήν την περίπτωση, ο τεχνικός υπολογιστών είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή.

2. Γιατί  έχουμε ένα απροσδιόριστο πρόβλημα κυρίως σε επίπεδο hardware.

Πολλές  φόρες αναγνωρίζουμε μόνο το σύμπτωμα της βλάβης, το οποίο όμως μπορεί να έχει περισσότερες από μια αιτίες και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι από που προήλθε και ποια είναι η λύση του προβλήματος.

3. Γιατί ο φίλος, ξάδερφος και γνωστός που έχουμε και ‘ξέρει’ από υπολογιστές μπορεί να μας προκαλέσει περισσότερα προβλήματα λόγω ημιμάθειας.

Ένας επαγγελματίας τεχνικός υπολογιστών έχει εξειδικευτεί και έχει την πείρα  να εστιάσει, αναγνωρίσει και επιλύσει το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

4. Γιατί μετά το  format που κάνατε μόνοι σας, το πρόβλημα στον υπολογιστή σας  παραμένει.

Το format δεν είναι πανάκια και δεν επιφέρει πάντα την λύση σε ένα τεχνικό πρόβλημα hardware. Πχ: αν το θέμα είναι σε ένα ελαττωματικό ή κουρασμένο σκληρό δίσκο, όσες φόρες και αν κάνεις format το πρόβλημα δεν θα διορθωθεί ή θα ξαναεμφανιστεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

 5. Γιατί μπορεί  να μην έχετε την εμπειρία να ανοίξετε και κυρίως να κλείσετε σωστά ένα laptop. Πχ: για να κάνουμε ένα εσωτερικό καθαρισμό με αλλαγή ψυκτικής πάστας.

Τα καινούργια laptop κατασκευάζονται όλο και πιο ψεύτικα (κουμπωτά). Η κατασκευαστές χρησιμοποιούν κακής ποιότητας υλικά (ακόμα και στα  περισσότερα ακριβά Laptop). Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα λόγο απειρίας (ακόμα και αν σας φαίνεται εύκολο σαν διαδικασία, παρακολουθώντας ένα βίντεο αποσυναρμολόγησης από το YouTube), να δημιουργήσετε κατά λάθος μια ανεπανόρθωτη ή πολυδάπανη βλάβη στο υπολογιστικό σας σύστημα.

6. Γιατί έχουμε μια εταιρία

Δεν  εννοείται στης μέρες μας σύγχρονη  επιχείρηση που να μην χρησιμοποιεί υπολογιστικά  σύστημα και μηχανοργάνωση. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας, η εταιρία διακόπτει την λειτουργιά της αφού τα πάντα είναι αυτοματοποιημένα και δύσκολα μπορεί να λειτουργήσει χειροκίνητα έστω και προσωρινά!

7. Γιατί διαγράψατε κατά λάθος τα πολύτιμα αρχεία σας ή ακόμα χειρότερα χάλασε σκληρός δίσκος με ότι συνέπειες επιφέρει αυτή η βλάβη αν δεν έχουμε πάρει τα κατάλληλα προληπτικά μετρά.

Έρευνα έχει δείξει ότι η απλοί χρήστες υπολογιστών δεν παίρνουν  πότε -η σχεδόν πότε- backup τα αρχεία τους, και το χειρότερο δεν πιστεύουν ότι θα συμβεί η απώλεια αρχείων  από τον προσωπικό τους υπολογιστή. Σε αυτήν ακριβώς τη περίπτωση ο μόνος που μπορεί να επέμβει άμεσα και αποτελεσματικά είναι ένας έμπειρος τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών ώστε να κάνει τη σωστή και άρτια ανάκτηση των δεδομένων μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας υποδείξουμε τη καλύτερη επιλογή για τον υπολογιστή σας, στη πιο συμφέρουσα τιμή! BEST VALUE FOR MONEY!

 


Στο PcStep service laptop Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας  εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα , επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα  . Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών μας είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή! Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.