Καλώς ορίσατε στη ιστοσελίδα PC STEP

Η εταιρεία μας διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας  , στην εγκατάσταση και την επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και είδη τεχνολογίας .

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μηχανοργάνωσης υποστήριξης και εμπορίας καινούργιων και μεταχειρισμένων υπολογιστικών συστημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς με 24μηνη εγγύηση.

Κατανοώντας τις συνθήκες της εποχής μας, πραγματοποιούμε τις εργασίες μας με το μικρότερο δυνατό κόστος στην καλύτερη ποιότητα.

 • Διαθέτουμε τεχνικούς με 20ετή εμπειρία που είναι καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι για τις επισκευές που πραγματοποιούν.
 • Πλήρως εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα.
 • Πλήρη γκάμα διαγνωστικών κι επισκευαστικών εργαλείων.
 • Κάνουμε διάγνωση βλάβης σε μια μέρα κι ενημερώνουμε τον πελάτη για το κόστος επισκευής.
 • Ολοκλήρωση της επισκευής στο συντομότερο δυνατό διάστημα.
 • Δυνατότητα παραλαβής κι αποστολής σε όλη την Ελλάδα (Pickup and Return).
 • Δυνατότητα προσωρινής αντικατάστασης μέχρι να επισκευαστεί ο εξοπλισμός σας (Backup).
 • Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και στον χώρο σας (on site).
 • Δίνουμε εγγύηση για τις επισκευές και τα ανταλλακτικά.
 • Έχουμε ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική, ανά κατηγορία.
 • Δυνατότητα άμεσης διάγνωσης (asap).

Η Γνώμη Σας Μετράει!

PC STEP - Service Υπολογιστών & Laptop
 • review rating 5  Πήγα πρώτα σε γνωστό πολυκατάστημα και αφού μου το κράτησε 2 εβδομάδες μου είπε ότι έχει πολλά καμένα εξαρτήματα (σκληρούς κάρτα γραφικών τροφοδοτικό) και ότι θέλουν 200 plus ευρώ και βλέπουμε για να το επισκευάσουν . Εκνευρισμένος έψαξα στο internet γιατί όλο αυτό μου φάνηκε υπερβολικό και βρήκα το PC STEP .Το πήγα και μετά μια ώρα με πήρε τηλ και μου είπε ότι η διάγνωση από το πολυκατάστημα δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητας και για την επισκευή ήθελε πολύ λίγα χρήματα και μπορούσε να μου το παραδώσει λειτουργικό και έτοιμο σε μια εργάσιμη . Από εδώ και περά δεν θα ψάχνομαι αφού βρήκα τον μάστορα .Οικονομικά γρήγορα και σωστά. Ευχαριστώ.

  thumb ΙΩΣΗΦ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
  1/04/2019

  review rating 5  Του πήγα ένα LAPTOP με σκοπό να το χαρίσω για ανταλλακτικά αφού μετά από δυο μαγαζιά με service υπολογιστών που πήγα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , μου είπαν πως είναι για ανακύκλωση .Ο Γιάννης το μελέτησε λίγο μπροστά μου και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα για πέταμα και ότι επισκευάζετε .Σε 2 μέρες με ενημέρωσε ότι είναι έτοιμο και πλήρες λειτουργικό .Τέτοιοι τεχνικοί πρέπει να επιβραβεύονται γιατί μπορούσε άνετα να μου πει ένα ευχαριστώ που μου το χαρίζεις. Μετά να το επισκευάσει και να βγάλει κέρδος .Αντιθέτως ήταν σωστός επαγγελματίας και ειλικρινής .Είμαι ενθουσιασμένος και απόλυτα ευχαριστημένος.

  thumb KOSTAS ZOYROS
  11/30/2018

  review rating 5  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ PC STEP ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ LAPTOP. ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

  thumb Ioannis Tsoukalas
  1/03/2019
 • review rating 5  Έριξα ένα ποτήρι κρασί στο laptop μoυ και όλα μαύρισαν. Το πήγα στον μαγαζί και αφού ο Γιάννης μου έδωσε προτεραιότητα ως επείγον περιστατικό ,το επανέφερε και εκτός από το laptop μου φτιάξατε ξανά και την διάθεση...

  thumb Ισμήνη Κωνσταντινίδου
  1/11/2019

  review rating 5  Tου πήγα ένα laptop που καταλάθος ένα ωραίο πρωινό το πάτησα. Να πω την αλήθεια εγώ έτσι όπως έγινε το καημένο το είχα για ανακύκλωση και του το έδωσα πάζλ σε μια σακούλα. Ο Γιάννη με καθησύχασε και το επισκεύασε το θηρίο σε λιγότερο από μια μέρα. Έγινε σαν καινούργιο. Αυτό είναι τεχνική υποστήριξη…

  thumb Peter Natios
  11/10/2018

  review rating 5  εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη απο την ταχυττατη επιλυση των προβληματων του υπολογιστη μου..η εξυπηρετηση ηταν ουσιαστικη κ η συμπεριφορα σας ευγενικηκ η βοηθεια σας αμεση....σας ευχαριστω!!!

  thumb Ευρωπη Μουτουσιδου
  11/09/2018
 • review rating 5  Στο κομμάτι αναβάθμιση παλιού λάπτοπ είναι αξιόλογος (Με εναν SSD ,πρόσθετη Ram και έναν καλό καθαρισμό της σκόνης και του επεξεργαστή την κάνει σωστά την δουλειά του).

  thumb loukas kakanakis
  12/20/2018

  review rating 5  Διάβασα από τις κριτικές του ότι ήταν κάλο Service αλλά πια μετά την εμπειρία που είχα στο Pc step και τον Γιάννη το επιβεβαιώνω με τα 1000. Μπράβο σε έναν σωστό επαγγελματία . Το laptop όπως μου υποσχέθηκε , μετά την αναβάθμιση , έγινε κροτίδα . Ευχαριστώ

  thumb THELKSI NIOTOY
  12/14/2018

  review rating 5  Μου επισκευάσει την κάρτα γραφικών από τον σταθερό υπολογιστή μου μέσα σε μια μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος αφού η κάρτα μου ήταν μια Nvidia 1080 και την είχα πάρει πολλά λεφτά και δεν ήταν πια σε εγγύηση. Γρήγορος οικονομικός και πολύ καλό παιδί.

  thumb Ανδρέας Κυριακόπουλος
  11/30/2018