10 καθημερινά λάθη που κάνουν ζημιά στο laptop σου!

Ο φορητός υπολογιστής, ή αλλιώς το laptop μας, είναι ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητας μας. Είτε για εργασία, για ενημέρωση είτε για ψυχαγωγία, αποτελεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο. Πολλές φορές όμως κάνουμε λάθη στη χρήση του, που του προκαλούν ζημιά.
Κάποια από αυτά τα λάθη είναι ικανά να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά, γι’ αυτό είναι καλό να τα προσέξεις! Μάθε για τα 10 καθημερινά λάθη που κάνουν ζημιά στο laptop σου

  1. Κάνουμε καθαρισμό το Laptop εσωτερικά μια φορά το χρόνο. (Πάμε στον τεχνικό και μας το καθαρίζει. Σημαντικό: Tου ζητάμε να βάλει καινούργια ψυκτική παστά).
  2. Δεν αφήνουμε το τασάκι με το αναμμένο τσιγάρο διπλά στον αεραγωγό ψύξης του Laptop. (Η νικοτίνη είναι κολλώδης με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την σκόνη να φράζει γρήγορα το σύστημα ψύξης).αυτό είναι ένα από τα λάθη που κάνουν ζημιά στο laptop σου.
  3. Δεν τρώμε και δεν αφήνουμε ποτήρια με υγρά διπλά στο Laptop. (Όλοι μας έχουμε πει τις λέξεις όχι ρε μπιιιιιιπ…).
  4. Δεν παίρνουμε το Laptop στο κρεβάτι και το τοποθετούμε πάνω από τα σκεπάσματά μας γιατί φράζουμε το σύστημα ψύξης .(χρησιμοποιούμε βάση για Laptop, όχι απαραίτητα με φουργούρια)

  5. Δεν ανοίγουμε την οθόνη του λάπτοπ από τις άκρες αλλά από το κέντρο της οθόνης, εκεί που είναι η κάμερα. (Τα καινούργια laptop είναι κατασκευαστικά ψεύτικα και σπάνε με την παραμικρή πίεση).
  6. Δεν τοποθετούμε το laptop στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι όταν μας έχει πάρει ο ύπνος.(Μπορεί να ξυπνήσουμε ξαφνικά και αντί τα πόδια μας να πατήσουν το πάτωμα του δωματίου να πατήσουν το αγαπημένο μας λαπτοπάκι).
  7. Αφαιρούμε τέλειος την μπαταρία στο 80% όταν δεν την χρησιμοποιούμε. (Δεν ξεχνάμε να την φορτίσουμε  και να την αποφορτίσουμε μια φορά στο εξάμηνο).
  8. Δεν αφήνουμε την μπαταρία του Laptop τελείως άδεια για πολύ καιρό.
  9. Δεν είναι το Format η λύση στο ότι πάει αργά το Laptop μου. (Μπορεί να έχετε hardware πρόβλημα.)
  10. Δεν μεταφέρουμε το laptop μας χωρίς τσάντα μεταφοράς ειδική για laptop.

10 καθημερινά λάθη που κάνουν ζημιά στο laptop σου

Στο PC-STEP Service Laptop Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στο σέρβις laptop , επισκευή υπολογιστών , tablet και custom  Pc Build . Προσφέρουμε μια  πλειάδα τεχνικών υπηρεσιών, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα, επαγγελματικά και προπάντων οικονομικά, κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το υπολογιστικό σας σύστημα.Ένας εξειδικευμένος τεχνικός υπολογιστών του PC-STEP  είναι δίπλα σας ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή!Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την συντήρηση καθαρισμό και αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα  και σε κάθε βλάβη του φορητού  ή σταθερού υπολογιστή.

 

Επισκευάζουμε και κάνουμε Αναβαθμίσεις Laptop Θεσσαλονίκη σε όλα τα μοντέλα , Hp laptop, Dell laptop, Asus Laptop, Acer laptop, Lenovo laptop, IBM laptop, Fujitsu laptop, Toshiba laptop, Sony Vaio laptop